"PERMISSION" Ritam Srca
5RITMOVA ® radionica vodi Silvija Tomčik
9 Listopad - 11 Listopad 2020. Ljubljana
Loading Događanja
Vaša poruka je uspješno poslana!

Pomoću donjeg formulara možete kontaktirati organizatora direktno!

“PERMISSION”

Heartbeat delavnica 5Ritmov

vodi Silvija Tomčik

9-11.10.2020. LJUBLJANA 

 

Del našega uma je naravnan in programiran tako, da išče dovoljenje. Ko odraščamo, iščemo to dovoljenje zunaj sebe in ko dozorimo, pride čas, da začnemo sebi dajati to dovoljenje od znotraj. Dovoljenje, da smo, kar smo. Dovoljenje, da se premikamo. Dovoljenje, da čutimo. Dovoljenje, da dihamo, da lahko skupaj z veliko skrivnostjo soustvarjamo lastne življenjske izkušnje, tako da ostane manj prostora za izgovore in iskanje krivde v drugih.

Sposobnost občutenja in izražanja široke palete različnih čustev je tisto, kar dela človeško izkušnjo tako veličastno.

Ko sebi podarite dovoljenje, da v polnosti izkusite katero koli stanje, v katerem se nahajate, je to ena izmed najbolj katarzičnih, očiščujočih stvari, ki jih lahko naredite. Čustva so pomembni glasniki, ki nosijo odgovore, po katerih hrepenimo.

Potopili se bomo globlje v tekoči ritem, ki nas podpira pri dajanju dovoljenja sebi, da smo in bivamo in da sledimo temu bivanju. Svoje korenine bomo poiskali bolj globoko v Pogumu, kar nam pomaga prizemljiti vsak strah, ki ga imamo, še posebej strah, da bi občutili svoje srce.

 

“Včasih je vse, kar potrebujete, dovoljenje, da čutite. Včasih nam največ bolečine povzroča poskus upiranja občutkom ali sram, ki se razraste okoli tega kot trnje.”Olivia Laing

 

Silvija Tomčik  je certificirana učiteljica 5Ritmov® (nivo Valovi (2001) in nivo Heartbeat (2010)) in članica Svetovnega združenja učiteljev 5Ritmov® (Member of the Teaching Staff of 5Rhythms® Global). Silvija je najprej začela z vodenjem delavnic 5Ritmov na Hrvaškem in zdaj poučuje to prakso že 19 let. Svojo strast posreduje na prizemljen način, poučuje s podajanjem jasnih in  domiselnih navodil, pri čemer povezuje humor z modrostjo.

 

“Tvoja predanost je navdihujoča. Tvoja strast je nalezljiva. Tvoja prebujenost prebuja. Tvoj duh nas vabi globlje v skrivnost.”Karolina Valointaval, učiteljica 5Ritmov

 

 

Urnik: 9. – 11. oktober 2020

Petek: 18.00 – 20.30

Sobota: 12.00 – 19.00

Nedelja: 10.30 – 17.00

 

Predpogoj: odplesanih 15 ur Valov

 

Cene: 140 € z nepovratnim depozitom 50 € za prijave do 9.9.2020; potem 170 €

odprti val v petek zvečer; 15 €

 

Lokacija: Ljubljana (točna lokacija bo znana naknadno)

 

Organizator: Martina Motl

Sledite nas na: FB Ples Ritmov Slovenija

Povežite se z lokalnimi plesalci: FB 5Rhythms Slovenia